Gratis offerte

Geen voorrijkosten

24/7 spoedservice

Ontstoppen Zutphen Logo

Ontstoppen

WC verstopt Zutphen

Wij verhelpen jouw wc verstopping

ZUTPHEN

WC verstopt Zutphen?

WC verstopt Zutphen? Er zijn maar weinig mensen die het leuk vinden om een wc verstopping op te lossen. Gelukkig hebben wij er een paar gevonden. De ontstoppers van Ontstoppen Zutphen willen jou hier graag bij helpen! Twijfel niet een neem direct contact op.

Er zijn veel verschillende manieren waarop je een wc kan ontstoppen. Met de volgende methodes kun je zelf een wc ontstoppen.

Laat je het liever doen door ervaren loodgieters van Ontstoppen Zutphen? Bel gratis naar 0575 201 645 om jouw situatie te bespreken.

24/7 bereikbaar

Je kan ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken voor hulp.

Ervaren & gecertificeerde loodgieters

Onze loodgieters zijn zeer ervaren en gecertificeerd.

Geen voorrijkosten

Lokale loodgieters, geen voorrijkosten.

Komt goed garantie

Ben je niet tevreden? Dan zoeken we samen naar een oplossing.

Voorbereiding

WC ontstoppen: de voorzorgsmaatregelen

Wanneer je zelf aan de slag gaat, raden we je aan om de vloer rondom de wc te bedekken. Dit kun je eenvoudig doen met een oude doek of een zeil. Je weet nu zeker dat er geen vieze spetters op je vloer terecht komen. Tevens kan dit een hoop troep achteraf besparen.

Ontstoppen Zutphen Logo
Loodgieter ontstoppen Zutphen afvoer

Oorzaak

Oorzaak wc verstopping vaststellen

Om dit probleem te verhelpen, is het van belang dat je de oorzaak van de verstopping weet te achterhalen. In negen van de tien gevallen is een vast object in de leidingen de oorzaak.

Het is mogelijk dat er een speeltje of een luier in het toilet is gevallen op het moment dat je jonge kinderen hebt. Omdat het in dit geval gaat om een groter object, is de kans vrij groot dat dit niet soepel wegspoelt. In dit geval is het van belang om een manier van aanpak te hanteren die de verstopping naar boven brengt.

Is het vet, papier of iets anders wat flexibel is? Dan is het mogelijk dat je de spoeling kunt forceren en de wc verstopping op die manier op te lossen.

Voor hulp bij verstoppingen: bel zo spoedig mogelijk de specialisten van Ontstoppen Zutphen op 0575 201 645.

Zichtbaar

Zichtbare wc verstopping verwijderen

Kan je de verstopping in de wc zien zitten? Dan kun je de verstopping vaak zelf ook verhelpen.

De oorzaak van de verstopping ligt vaak bij de kronkel in de afvoer van de wc. Wanneer dit het geval is. is dit makkelijk op te lossen. Trek een paar rubberen handschoenen aan en haal de wc verstopping met de hand weg. Papier kun je makkelijk alsnog door het toilet spoelen nadat je dat uit elkaar getrokken hebt.

Betreft het een groter object? Gooi het dan niet opnieuw in het toilet, maar gooi het in de daarvoor bestemde afvalbak. 

Heb je vragen over onze werkzaamheden of kom je er simpelweg niet uit? Dit is begrijpelijk. Bel dan onze spoedservice via 0575 201 645

Ontstoppen afvoer Zutphen
Ontstoppingsdienst Zutphen

Afwasmiddel

WC verstopping verhelpen met afwasmiddel en warm water

Vinden de verstoppingen hoogst waarschijnlijk plaats in de leidingen? En worden deze veroorzaakt door papier, vet of iets anders wat flexibel is?

Dan raden we je aan de verstopping proberen te verhelpen met wasmiddel. Tevens is dit de goedkoopste methode voor het ontstoppen van je wc. Dus zeker het proberen waard!

Hoe werkt dit? Pak eerst een grote emmer met warm water. Spuit daarna twee eetlepels wasmiddel in de wc. Gooi vervolgens de emmer met warm water in de wc. Het is belangrijk om het er vanaf een meter hoogte in te gieten.

Let op! Gooi geen kokend water in de wc, dit kan namelijk het porselein van het toilet afbreken.

Bel vrijblijvend met de vakmannen van Ontstoppen Zutphen om jouw klus te bespreken 0575 201 645.

WC ontstopper

De ouderwetse wc ontstopper

Geven de bovenstaande methodes nog geen effect? Maak dan gebruik van de ouderwetse wc ontstopper.

Hoe werkt dit? Maak de ontstopper voor het gebruik flexibeler door deze onder een warme kraan te houden. Nu sluit de ontstopper beter aan op de afvoer. Druk de ontstopper daarna voorzichtig in de toilet hals. Belangrijk is dat de ontstopper de leiding volledig afdekt. Zet hierbij niet te veel kracht.

Trek daarna de plopper vervolgens snel naar je toe. Hierbij ontstaat zuigkracht. Herhaal dit proces een aantal keer voor een optimaal effect.

Ontstoppen Zutphen Leiding
WC verstopt Zutphen

Verstoppingsveer

Pas op met een wc ontstoppingsveer

Wees voorzichtig wanneer je gebruik gaat maken van een ontstoppingsveer om de verstopping te ontstoppen. Schade aan de leidingen kan het gevolg zijn van het gebruiken van de veer.

Neem contact op met de spoedservice van Ontstoppen Zutphen om jouw klus te bespreken 0575 201 645.

niet gelukt

Is de wc verstopping er nog steeds?

Het verhelpen van een verstopping in het wc is helaas niet altijd zelf mogelijk. In veel gevallen ligt de oorzaak ergens anders of het is simpelweg te hardnekkig. Om die reden is Ontstoppen Zutphen opgericht. Wij zijn gespecialiseerd in het oplossen van de meest complexe verstopping in en rondom Zutphen.

Onze ontstoppers werken aan de hand van een effectieve werkwijze om elk probleem direct aan te pakken. Ook helpen we je graag met preventief onderhoud van het riool en de inspectie ervan.

Wij verhelpen de verstopping zo snel en goed mogelijk. Wij kunnen gegarandeerd elke verstopping verhelpen. Twijfel daarom niet en maak snel een afspraak. Bel ons op 0575 201 645.

Graven riool Zutphen

Starttarief

98

  • eerste halfuur
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Na starttarief

30

  • per kwartier
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Garantie

3 maanden

Binnen 3 maanden opnieuw verstopt? Dan komen wij het gratis verhelpen.

Service

Onze dienstverlening

ontstoppen-wc-zutphen

WC verstopt

WC verstopt Zutphen

Zit jouw toilet verstopt? En woon je in Zutphen of omstreken? Dan kun je terecht bij de vakmannen van Ontstoppen Zutphen. Wij lossen gegarandeerd alle verstopping voor je op. Maak direct een afspraak!

loodgieter-zutphen-ontstopping

Afvoer verstopt

Spoelt je gootsteen niet meer goed door? En woon je in de omgeving van Zutphen? Maak nu een afspraak en wij zijn binnen no-time bij je!

loodgieter-in-zutphen-leidingen

Riool inspectie

Riool inspectie Zutphen

Woon jij in de buurt van Zutphen? Voorkom hardnekkige verstoppingen en laat een riool inspectie doen! Wij kunnen met spoed die kant opkomen. Maak zo snel mogelijk een afspraak!

loodgieter-zutphen-verstopping

Riool verstopt

Heb jij te maken met een hardnekkige verstopping in je riool? En woon jij in Zutphen en omstreken? Wij helpen je graag! Bel vandaag nog naar de Ontstoppen Zutphen.

Loodgieter Zutphen Sanitair

Badkamer

Doucheputje verstopt

Zit jouw doucheputje verstopt? En woon jij in Zutphen en omstreken? Bel dan vrijblijvend naar Ontstoppen Zutphen! Wij geven je het beste advies en zorgen bovendien voor een passende oplossing.

AFSPRAAK

GRATIS OFFERTE EN
DIRECT AFSPRAAK PLANNEN

24/7 SPOEDSERVICE

M

ONMIDDELLIJK EEN OFFERTE

0575 201 645

De beller is sneller

24/7 spoedservice

Altijd en overal in Zutphen

Komt goed garantie

Niet tevreden, geld terug

l

Gratis offerte

Onmiddellijk een offerte

Zutphen