Gratis offerte

Geen voorrijkosten

24/7 spoedservice

Ontstoppen Zutphen Logo

Riool ontstoppen

Riool Ontstoppen Zutphen

Wij verhelpen jouw riool verstopping

ZUTPHEN

Riool ontstoppen Zutphen?

Riool ontstoppen Zutphen? Vaak kun je een verstopping in het riool het snelst ontstoppen door het probleem zelf direct aan te pakken. Op die manier heb je zo weinig mogelijk (stank)overlast. Alleen oplossen is helaas niet altijd makkelijk. Waarschijnlijk spelen er vragen bij je, zoals: Hoe vind je de verstopping? Hoe verhelp ik de verstopping?

We begrijpen het wanneer er vragen zijn. Wij willen je graag hier graag mee helpen! Bel vrijblijvend met 0575 201 645 om jouw klus te bespreken. Riool Ontstoppen Zutphen staat voor je klaar!

24/7 bereikbaar

Je kan ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken voor hulp.

Ervaren & gecertificeerde loodgieters

Onze loodgieters zijn zeer ervaren en gecertificeerd.

Geen voorrijkosten

Lokale loodgieters, geen voorrijkosten.

Komt goed garantie

Ben je niet tevreden? Dan zoeken we samen naar een oplossing.

Riool

Locatie riool verstopping opsporen

Wanneer je zelf aan de slag gaat met een verstopping, is de grote vraag: waar zit de verstopping precies? Dit is ook het beginpunt om de riolering te ontstoppen.

Het is mogelijk dat het water in de gootsteen gaat borrelen wanneer je de wc doorspoelt. Of dat het water minder goed wegloopt. Dit zijn voorbeelden die een verstopping in de rioleringsleidingen verklaren. Je doet er in dit geval goed aan Ontstoppen Zutphen in te schakelen!

Ook is het mogelijk dat er een specifieke afvoer verstopt is geraakt. Blijft er water in de douchebak staan of wordt het water in de gootsteen niet goed afgevoerd? In dit geval zijn haren en zeepresten vaak de boosdoeners. Zij zorgen voor ophopingen achter het afvoer en de sifon. Dit zorgt op zijn beurt weer voor vervelende, hardnekkige verstoppingen.

Om de bron van een verstopping in het riool te vinden, is het doorspoelen van alle rioolaansluitingen zeker een aanrader. Dit doe je door in elke aansluiting een emmer water weg te gieten. Wanneer er een waterkolk ontstaan, heb je waarschijnlijk niet te maken met een verstopping.

Spoelt het water niet weg? Dan is de kans groot dat je te maken hebt met een verstopping. Dan kun je het beste bellen met 0575 201 645 om de situatie te bespreken.

Ontstoppen Zutphen Logo
Loodgieter ontstoppen Zutphen afvoer

Hogedruk

Riool ontstoppen met een hogedrukreiniger

Je kunt een verstopping ook ontstoppen met een hogedrukreiniger. Dit is een krachtige manier voor het ontstoppen van een riool, maar tegelijkertijd ook een risicovolle manier. Daarom kun je beter eerst andere methoden gebruiken. Bijvoorbeeld het gebruik van een veer, plopper of soda.

Wanneer je toch aan de slag gaat met een hogedrukreiniger, is het van cruciaal belang dat je beheerst en zorgvuldig te werk gaan. Je wilt waarschijnlijk niet dat je wc of keuken overstroomt met water. 

Hoe kun je dit doen? Stop de kop van de hogedrukreiniger in de afvoer. Doe dit zo diep als het kan. Hierna spuit je de afvoer ongeveer 3 minuten flink door.

Voor directe hulp, verstoppingen of storingen bel je met spoed de vakmannen van Ontstoppen Zutphen op 0575 201 645.

Ontstoppingsveer

Riool ontstoppen met ontstoppingsveer

De ontstoppingsveer is een zeer handig, effectief middel op het moment dat je riool verstopt is geraakt door iets als een prop restafval. Deze flexibele ontstoppingsveer druk je eenvoudig in de afvoer. Spoel hierna de afvoerbuis wel door. Zo blijft het afval niet opnieuw in de afvoer zitten.

De combinatie tussen de ontstoppingsveer en soda werkt zeer goed. Soda zorgt ervoor dat de laatste aanslag loskomt van de afvoerwand in het riool. Dit komt door de ontvettende werking van soda. Dit resulteert in een buitengewoon goede ontstopping.

Wilt het niet lukken? Of schakel je liever een riooldeskundige? Dit begrijpen wij maar al te goed. Op het moment je ons inschakelt, staan we vaak dezelfde dag al bij jou aan de deur. Bel ons via 0575 201 645.

Ontstoppen afvoer Zutphen
Ontstoppingsdienst Zutphen

Plopper

Afvoer ontstoppen met een plopper

Het gebruik maken van een plopper is een verantwoorde methode bij het riool ontstoppen. De plopper creëert druk en zo verhelpt dit de verstopping.

Pak de ontstopper en druk deze tegen de binnenwand van de afvoer. Let hierbij op dat je afvoer helemaal bedekt is. Nadat de plopper goed vastzit trek je een aantal keer aan de plopper. In veel gevallen is het riool niet na één keer ploppen al ontstopt, je zult dit proces een aantal keer moeten herhalen.

Is het gelukt? Spoel de afvoer dan goed door met water. Weer raden we het gebruik van soda hierbij aan. De soda zorgt er namelijk voor dat de laatste resten afval goed worden losgeweekt.

Wil je hulp bij jouw klus? Bel dan gratis en vrijblijvend naar 0575 201 645.

PREVENTIE

Riool ontstoppen met soda

Soda is al vaker genoemd op deze pagina. Hierbij is soda voornamelijk naar voren gekomen als hulpmiddel. Maar soda is daarentegen ook een opzichzelfstaande manier bij bij het ontstoppen van het riool. Hieronder leggen we jou uit hoe je dit goed doet.

Schep als eerste de soda met een lepeltje in de afvoer en laat het een paar minuten intrekken. Spoel de afvoer daarna door met kokend water. Dit kun je het beste een aantal keren herhalen voor een optimaal resultaat.

Soda heeft een ontvettende werking. Dit zorgt ervoor dat afvalresten als zeep of haren beter loslaten. Je kunt het dus goed gebruiken voor het ontstoppen van een doucheputje, wastafel of gootsteen.

Geeft het ontstoppen nog niet het gewenste effect? Bel dan onze spoedservice van Ontstoppen Zutphen op 0575 201 645.

Ontstoppen Zutphen Leiding
Riool ontstoppen Zutphen graven

Middelen

Gebruik deze middelen niet

Veel winkels bieden een groot assortiment ontstoppingsmiddelen aan. Echter kan het gebruik van deze middelen resulteren tot beschadigingen in de afvoer. Deze middelen bevatten chemicaliën die een bijtende werking hebben.

Je vervuilt hiermee ook nog eens onnodig het water dat in het hoofdriool komt. Om die redenen raden we je aan deze middelen niet te gebruiken.

Het wél op een verantwoorde en professionele manier laten aanpakken? Bel dan snel met Ontstoppen Zutphen op 0575 201 645.

Vakmannen

Schakel hulp in bij hardnekkige rioolverstoppingen

Wilt het ontstoppen van je riool nog niet echt lukken? Schakel dan onze ervaren loodgieters in! De ontstoppers van Ontstoppen Zutphen hebben jarenlange ervaring op dit vakgebied. Ook beschikken zij over een VCA-diploma met het juiste gereedschap en leveren 24/7 hulp bij het verhelpen van verstoppingen.

Maak tijdig een afspraak en wij zorgen dat jouw verstopping verleden tijd wordt.

Woon jij in de buurt van Zutphen? Dan staan we vaak dezelfde dag nog voor je deur. Bel daarom nu naar 0575 201 645.

Graven riool Zutphen

Starttarief

98

  • eerste halfuur
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Na starttarief

30

  • per kwartier
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Garantie

3 maanden

Binnen 3 maanden opnieuw verstopt? Dan komen wij het gratis verhelpen.

Service

Onze dienstverlening

ontstoppen-wc-zutphen

WC verstopt

Zit jouw toilet verstopt? En woon je in Zutphen of omstreken? Dan kun je terecht bij de vakmannen van Ontstoppen Zutphen. Wij lossen gegarandeerd alle verstopping voor je op. Maak direct een afspraak!

loodgieter-zutphen-ontstopping

Afvoer verstopt

Spoelt je gootsteen niet meer goed door? En woon je in de omgeving van Zutphen? Maak nu een afspraak en wij zijn binnen no-time bij je!

loodgieter-in-zutphen-leidingen

Riool inspectie

Riool inspectie Zutphen

Woon jij in de buurt van Zutphen? Voorkom hardnekkige verstoppingen en laat een riool inspectie doen! Wij kunnen met spoed die kant opkomen. Maak zo snel mogelijk een afspraak!

loodgieter-zutphen-verstopping

Riool verstopt

Riool verstopt Zutphen

Heb jij te maken met een hardnekkige verstopping in je riool? En woon jij in Zutphen en omstreken? Wij helpen je graag! Bel vandaag nog naar de Ontstoppen Zutphen.

Loodgieter Zutphen Sanitair

Badkamer

Doucheputje verstopt

Zit jouw doucheputje verstopt? En woon jij in Zutphen en omstreken? Bel dan vrijblijvend naar Ontstoppen Zutphen! Wij geven je het beste advies en zorgen bovendien voor een passende oplossing.

Riool ontstoppen

Vakmannen Riool Ontstoppen Zutphen

Onze vakkundige, ervaren loodgieters lossen jouw rioolverstopping graag voor je op. We hebben hier ruime ervaring in opgebouwd afgelopen jaren: van ontstoppen tot kelders leegpompen. Dit doen wij met onze unieke pomp die meer dan 6300 liter weg kan pompen. Daarom kunnen wij je altijd helpen met verschillende ontstoppingswerkzaamheden.

Wij bieden de beste service en daar zijn wij overtuigd van. Daarom bieden wij volledige garantie op onze werkzaamheden.

Om samen te bepalen wat de juiste oplossing is, kan je ons gratis en vrijblijvend contacteren via 0575 201 645.

Partners: riool.jouwbegin , riool.beginspot , riool.startbeurs , riool.web-directory , Riool.linkkwartier , Riool.beginzo

Verstopping Zutphen

Spoedloodgieter

Voorkom permanente schade aan je huis en bel direct een van onze spoed loodgieters van Riool Ontstoppen Zutphen!

Riool Zutphen

Rioolverstopping

Wanneer je ontdekt dat je riool verstopt is dan is het belangrijk om snel te handelen. 

Loodgieter Zutphen Ontstopping

Schade beperken

Voorkom ergere schade en overlast, schakel vandaag nog een spoedloodgieter in!

Ervaringen

KLANTEN VERTELLEN

Wij kunnen niet anders zeggen dan dat we zeer tevreden zijn over de dienstverlening van Ontstoppen Zutphen. Altijd snelle, vakkundige service!

Jumbo Zutphen

Bij ons heeft Ontstoppen Zutphen de riolering vervangen en verstoppingen verholpen. Wij zijn heel tevreden over de geleverde services. Goed werk!

FC Zutphen

Altijd goede en snelle service bij Ontstoppen Zutphen.

Brandweer Kazerne Zutphen

Partners

Bewezen kwaliteit

Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap

AFSPRAAK

GRATIS OFFERTE EN
DIRECT AFSPRAAK PLANNEN

24/7 SPOEDSERVICE

M

ONMIDDELLIJK EEN OFFERTE

0575 201 645

De beller is sneller

24/7 spoedservice

Altijd en overal in Zutphen

Komt goed garantie

Niet tevreden, geld terug

l

Gratis offerte

Onmiddellijk een offerte

Zutphen